Engelsk
Norsk
Bla nedover for å lese mer
Tønnevollskogen - KOMMER FOR SALG

Nye boliger i de beste omgivelser - meld din interesse!

Havstadodden - Fremdrift på byggeplass

Boligprosjektet på Havstadodden består av 29 leiligheter på bryggekanten i Arendal, kun 1,5 km fra Pollen i Arendal. 

J.B. Ugland Entreprenør AS gjennomfører prosjektet i totalentreprise. Prosjektet er et samarbeid mellom J.B. Ugland  (50%) og Otterlei Group (50%). 

Kanalbyen 2B - Fremdrift på byggeplass

Byggetrinn 2 i Kanalbyen omfatter 88 leiligheter og et samlet areal på ca. 12 100 m2 BTA inkl. kjeller. 

J.B. Ugland Entreprenør AS gjennomfører prosjektet i totalentreprise, tilsvarende første byggetrinn (Felt 2A). Byggestart mai 2018, ferdigstillelse våren 2020.

Eiendomssektorens veikart mot 2050

J.B. Ugland Eiendom har signert strakstiltakene for boligutviklere og for eiendomsselskap i Eiendomssektorens veikart mot 2050.

3 nye år med JBU Akademiet

Vi i J.B. Ugland Selskapene er stolte av å fortsette samarbeidet med Jerv. Spesielt er vi opptatt av satsingen på barn og unge i regionen, det støtter vår visjon «Stolthet i å utvikle». 

Se artikkel for mer informasjon om JBU Akademiet. 

I4 Helse -UiA Campus Grimstad

Forsknings - og utviklingslaboratoriet I4 Helse ved UiA, Campus Grimstad skal katalysere og akselerere behovsdrevet innovasjon innen helse - og omsorgstjenester. 

J.B.Ugland Eiendom investerer ytterligere i Oslo

J.B. Ugland Eiendom er stolte av å fortsette utviklingen av Helsfyr i Oslo med investering i Fyrstikktorget.

Prosjektet utvikles i samarbeid med bl.a. Stor-Oslo Eiendom og tidligere eier City Finansiering AS.  
Fevikpynten

På Feviks beste tomt, beliggende i strandkanten mellom Strand Hotel og sentrum, utvikler vi et boligprosjekt med 24 flotte leiligheter. Detaljregulering pågår og sluttbehandling er ventet i løpet av oktober. 

Les mer om prosjektet her: estate/kremleiligheter i havgapet

Ny Fagskole til Campus Grimstad!

Som en del av «En ny region Agder» har fylkestinget besluttet å samlokalisere ny fagskole for Aust, - og Vest Agder i Grimstad.

J.B. Ugland selskapene har flyttet inn i nye kontorlokaler

Vårt nye kontorbygg er på 3 etasjer med ett fantastisk inngangsparti hvor den fritt innspente trappen er rommets smykke.

Nye illustrasjoner av Campus Grimstad

J.B. Ugland har et langsiktig engasjement for å videreutvikle Campus og Sørlandets Teknologipark som et tyngdepunkt i landsdelen for bedrifter, undervisning, forskning og innovasjon. 

Ny investering av J.M. Ugland & Co

Vi kan med stolthet kunngjøre at J.M. Ugland & Co har investert i skipet «Autostar».  Skipet er på bareboat kontrakt i Europa og har en kapasitet på ca. 2000 biler.

Campus Grimstad Bolig

J.B. Ugland Eiendomsutvikling AS har via datterselskap Grøm Eiendom AS under utvikling et moderne boligfelt bestående av leiligheter, rekkehus og eneboliger beliggende sentralt på Campusområdet.

Ny investering av J.M. Ugland & Co

Vi kan med stolthet kunngjøre at J.M. Ugland & Co gikk til innkjøp av skipet Autopremier den 21. mars 2017. Autopremier er søsterkipet til Autopride som ble kjøpt i 2016. Skipet som ble bygget i 1997 er på bareboat- kontrakt i Europa. Skipet har en kapasitet på 1220 biler.

Grøm Handelspark - Grimstad

Sentralt plassert, like inntil E18 og fv 420 (Vesterled), flatsprenger vi en tomt på ca. 22 daa til handels-/næringsvirksomhet. Detaljregulering er påbegynt. For mer informasjon om prosjektet/tomter klikk her!


Se flere bilder her!

Og vinneren ble...

Tirsdag 20. desember kl. 12.00 ble vinneren av arkitektkonkurransen Kunstsilo kåret i Kilden Teater- og Konserthus.

Forslaget ”Silosamlingen” vant konkurransen, og hvis alt går etter planen er det slik Kristiansands nye kulturkvartal og Kanalbyens nærmeste nabolag blir seende ut. JBU eier 50% av Kanalbyen.

Entreprenøren på besøk hos byggstudentene på Campus Grimstad

Tirsdag 27. september hadde vi gleden av å besøke Bjelken linjeforening for å fortelle om J.B. Ugland-selskapene, J.B. Ugland Eiendom og ikke minst entreprenørens virksomhet.

Historisk god salgsstart i Kanalbyen

82 av 126 leiligheter ble solgt første døgnet etter salgsstart for Kanalbyen byggetrinn 2A. Det har i tiden etter salgsstart også vært betydelig kjøpsinteresse, og per 19.09 er det solgt hele 93 leiligheter.

Stort utbyggingspotensiale på Campus Grimstad/Sørlandet Teknologipark

Utbyggingspotensialet for universitetsområdet og Sørlandet Teknologipark er revidert i tråd med gjeldende områdeplan og etter at flere nye prosjekter er under utvikling og etter hvert også oppføring (eksempelvis MIL og friidrettshall).

Kanalbyen – Presentasjon av Tangen samlingen og kulturkvartalprosjektet

Arkitektkonkurransen for Silokvartalet/Kunstkvartalet i Kanalbyen går inn i fase 2 med kåring av en endelig vinner i desember 2016.

Salgsstart Kanalbyen

Det er nå klart for salg av første byggetrinn i Kanalbyen. Med over 500 påmeldte til informasjonsmøte og positiv omtale både i Fædrelandsvennen og NRK er det tydelig at interessen for de første 126 boenhetene som legges ut for salg torsdag 01.september, er stor.  

Arkitektkonkurranse om Silokaia

Juryen har nå plukket ut seks finalister i den åpne plan- og arkitekturkonkurransen om kunstmuseum og kulturkvartal i Kristiansand trinn 1. i Kanalbyen. For mer informasjon se kunstsilo.no

Første spadetak - Mechatronics Innovation Lab

Onsdag 18. mai startet byggingen av den nye Sørlandslaben i Grimstad - Mechatronics Innovation Lab (MIL).
Se omtale av saken i FVN.

Innovasjons – og investorkonferanse

Tirsdag 19. april ble Innovasjon – og investorkonferansen avholdt i Kreativt Møtesenter i Teknologiparken.
J.B. Ugland var vertskap for konferansen som ble arrangert med bakgrunn i såkornfondet som muligens etableres på Sørlandet.

Ny investering av J.M. Ugland & Co

Vi kan med stolthet kunngjøre at J.M.Ugland & Co gikk til innkjøp av skipet "Autopride" den 12. april 2016. Skipet som ble bygget i 1997  er på bareboat kontrakt i Europa. Skipet har en kapasitet på 1220 biler.

Innovasjonskraft og innovasjonskultur

Som takk for livreddende behandling arrangerte Andreas K.L. Ugland innovasjonsseminar for Sørlandets sykehus.

Årets markedsfører 2015

Markedsforum Aust-Agder har kåret utbyggerne bak Barbu Brygge til  "Årets markedsfører" 2015.
Prisen er ment som en faglig utmerkelse for den markedsjobben som har blitt gjennomført foregående år, samt en inspirasjon for videre arbeid. Les juryens begrunnelser i Agderposten.  

Mechatronics Innovation Lab (MIL)

Nok en milepæl er i dag tilbakelagt i forbindelse med utvikling og realisering av MIL. Husleiekontrakten mellom JBU som eier av bygget og UiA som leietaker ble undertegnet av Bjørn Vedal og Universitetsdirektør Seunn Smith Tønnesen i forbindelse med dagens styremøte på UiA.

Unikt kunstprosjekt til Kristiansand og Kanalbyen.

Den Londonbaserte kristiansanderen Nicolai Tangen har donert sin samling av moderne kunst til hjembyen Kristiansand og det arbeides nå med å utrede plassering i silobygningen i Kulturkvartalet i Kanalbyen.

J. B. Ugland Eiendom engasjerer seg på Helsfyr i Oslo.

J.B. Ugland Eiendom har sammen med partnere ervervet Fyrstikkalleen 1 og 3 på Helsfyr i Oslo. De to andre partnerne er Vedal Investor (20%) og Otterlei Group (20%).

Nye investeringer av Ugland Car Carriers

Vi er stolte av å kunngjøre at Ugland Car Carriers den 30. juni kjøpte to bilskip, Main Highway og Neckar Highway.

Kanalbyen Kristiansand

Silokaia på Odderøya i Kristiansand skal i løpet av de neste årene transformeres fra et industrielt kaiområde til en urban og fremtidsrettet bydel. Et unikt prosjekt med nærhet til både sjø, natur, kultur og shopping.

Copyright © 2010-2015 JBU. All rights reserved.

Design: Fundamentet.no | Makeweb 4