Engelsk
Norsk

J.B. Ugland selskapene har flyttet inn i nye kontorlokaler

Vårt nye kontorbygg er på 3 etasjer med ett fantastisk inngangsparti hvor den fritt innspente trappen er rommets smykke.

Andre etasje er kontorfløyen med 3 åpne landskap med tilhørende stillerom og ett flott fellesareal som er samlingspunktet i kontorlandskapet. Fra ståbordene sentralt i bygget er det flott utsikt ut over havet.

Møtefasilitetene finnes i 3 etasje. Her finnes 3 møterom og firmaets egen storstue, som er innredet med kjøkken og langbord. Bygget har også en flott takterrasse på 150m2.  

Bygget er forsynt med energi fra 6 borehull på 250m hver, totalt 1500m. Disse tiltakene samt godt isolerte vegger og høy kvalitet på glassfasader har gjort at bygget er klassifisert til Energimerke grønn A.  

Med belysning og fargevalg i fellesarealer, møterom og stillerom er det lagt vekt på trivsel og innbydende arealer for best mulig trivsel på arbeidsplassen. 

Vår nye besøksadresse er Jon Lilletuns vei 5. 



Copyright © 2010-2015 JBU. All rights reserved.

Design: Fundamentet.no | Makeweb 4