Engelsk
Norsk

Ugland Car Carriers ble etablert i 2013 som eierselskapet for J.B. Uglands utleievirksomhet i bilskipsektoren.

Ugland Car Carriers søker aktivt investeringsmuligheter innenfor denne sektoren, hvor fokuset er å fylle rollen som tonnasjeleverandør til eksisterende operatører.

Johan Benad Ugland har en lang tradisjon innen bilskipsektoren som dateres tilbake til begynnelsen av industrien. Nedenfor følger en kort oppsummering av vår historie og erfaring i bransjen:

  • I samarbeid med Leif Høegh etablerte Johan Benad Uglands far, Andreas K.L. Ugland («AKLU»), Høegh – Ugland Autoliners («HUAL»), - en dypvanns-bilskip operatør, på begynnelsen av 1970 tallet. Deres første bilskip ble designet og bygget i 1963. Johan Benad Ugland var aksjonær i HUAL i mange år, inntil Uglands andel av 27 dypvannsfartøy med tilhørende kommersiell drift ble solgt til Leif Høegh i 2000.

  • AKLU etablerte i 1970 driften av kortdistanse-bilskip kjent som Ugland – Aall Car Carriers («UACC»). Johan Benad Ugland var aksjonær i dette selskapet før salget av selskapets 19 sjøfartøy og tilhørende kommersiell drift til NYK i 1990. Senere kjent som selskapet UECC.
  • Med Johan Benad Uglands deleierskap i Ugland Brothers Limited Ltd, var han ansvarlig for den tekniske forvaltningen av UACC flåten før og en tid etter at skipene ble overført til NYK.

Administrerende direktør Richard Coulling er ansvarlig for fraktdivisjonen i konsernet. (rc@jbu.no)


Copyright © 2010-2015 JBU. All rights reserved.

Design: Fundamentet.no | Makeweb 4